OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Commando Krav Maga (СКМ) се възприема от множество съвременни експерти като една от най- опустошителните, ефективни и бързо развиващи се израелски системи за самоотбрана и ръкопашен бой. Създадена от Мони Айзък, бивш командос от елитните специални части на израелската армия, седем пъти шампион по джудо и джу-джутсу на Израел и специалист по контратероризъм, целта на Commando Krav Maga е да бъде максимално ефективна, лесно усвоима и с максимален резултат, дори и при най–брутални конфронтации. Чрез директните и лесни за усвояване техники, системата подготвя за ситуации, изискващи безупречно действие при огромно напрежение и стрес.
Commando Krav Maga не е традиционно бойно изкуство или спортна дисциплина, а реалити базирана система за самоотбрана, с основна цел оцеляване в критични ситуации и тежки улични сблъсъци.
В реална схватка няма правила, рефери или код на честта. Там където всичко може да се случи и противникът да извади всякакво оръжие, са необходими бързи, лесни за усвояване и с брутален ефект техники. Commando Krav Maga те учи да действаш като командос – встъпване в схатка с противника само, когато е неизбежно , но тогава движенията са бързи, изненадващи и с максимален опустошителен ефект за минимално време!
Повече информация за Commando Krav Maga и нейната история и развите може да бъде видяна на http://www.commandokravmaga.com
В България системата се преподава от 2004 година.

Занимания :
Понеделник: 21- 22.00 ч. (цена на тренировка 6лв )
Петък: 20,30- 22,00 ч. (цена на тренировка 8 лв )
Двоен час 10лв
Инструктор: Цветан Тренчев